Aktualitások

Kategória módosulások

Kedves nevezők!

Mint bizonyára észleltétek a verseny kategóriák kiírásában némi változás történt.

Néhány éve szétválasztásra kerültek a Mester, Nyílt (Open) valamint a Hobbi kategóriák; azért, hogy a még kevesebb tapasztalattal rendelkező versenyzőknek is legyen lehetőségük sikerélménnyel hazatérniük.
Az utóbbi évek tapasztalatai e mellett azt mutatják, hogy a benevezett munkák minősége folyamatosan emelkedik és a visszatérő résztvevők jó része már egyre inkább a Mester kategóriákban találják meg a megmérettetés örömét. Ezért egy újabb lépést teszünk annak érdekében, hogy minél több résztvevő találja meg a munkájának legmegfelelőbb kategóriát.

Az elmúlt évek statisztikája alapján több kategóriát hoztunk létre Mester szinten, amelyek természetesen továbbra is nyitottak mindenki számára.

Ezen újítás mellett szeretnénk megtartani a Hobbi kategóriák jórészét is, azoknak a résztvevőknek, akik

  • Mosonmagyaróváron Hobbi kategóriában még nem nyertek arany,
  • Mester kategóriában valamilyen érem díjazást,
  • valamint nem számítanak saját hazájukban Mester szintű makettezőnek.

MOSONSHOW MESTERE

Az idáig szokásos díjazáson felül 2014-től bevezettük a „MosonShow Mestere” címet, amelyet azok kaphatnak meg, akik a pontozással elbírált Mester kategóriák valamelyikében minimum 95%-os eredményt érnek el. Ezt a címet, az adott szakágban (hajó, repülő, polgári jármű, harcjármű), egy versenyző csak egyszer nyerheti el!