Főoldal

XXIV. Nemzetközi Makett kiállítás és Verseny – Varga Péter emlékverseny

Kedves Makettező barátaink, Tisztelt Látogatók!

Az elmúlt hetekben a Koronavírus globális szétterjedése miatt számos országban kialakult megbetegedések; a fertőzésveszély súlyosbodása miatt a helyi – állami egészségügyi szervektől kapott tájékoztatás alapján az elkövetkező hónapokban nem javasolják a nagyobb, – főképp nemzetközi – rendezvények lebonyolítását.

A MosonShow szervezői – a polgármesteri hivatallal való egyeztetés után és velük teljes egyetértésben – a XXIV. Mosonshow (2020. április 25-26.) elmaradása mellett döntött.

A XXIV. Mosonshow 2021 április 24.-25.-én kerül megrendezésre!

A mosonmagyaróvári találkozók hangulatát a felhőtlen öröm, a régen látott barátokkal való találkozás jellemezte. Ezt a hangulatot idén nem látjuk biztosítottnak, hiszen régi jó barátok, régi résztvevők idén pont a vírus okozta egészségügyi zárlatok miatt nem tudnának részt venni a rendezvényen.

Természetesen felmerült egy későbbi időpontra való halasztás, de a többi rendezvény zavartalansága miatt ezt a megoldást elvetettük.

Döntésünket nem halaszthattuk tovább, mivel nem szeretnénk felesleges kiadásokkal (repülőjegy, szállás) terhelni a résztvevőket.

Bízunk benne, hogy a kialakult – számos országot érintő – fertőzéses betegség miatti kényszerű lépésünket megértik!

Jövőre várunk benneteket!

Köszönettel,

  1. március 11.

A MosonShow szervezősége